Putten

Wat wij bieden
Putten website

Op de locatie Putten kunt u terecht voor:

 • Zorg in natura
  U  woont dan in Norschoten waar 24 uur per dag specialistische zorg aanwezig is. Heeft u een indicatie psychogeriatrie, gerontopsychiatrie of een indicatie somatiek, dan kunt u in een van onze 32 appartementen terecht. Voor echtparen zijn er tweepersoonskamers beschikbaar. De verpleeghuiszorg die in Putten wordt gegeven valt onder het  Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit betekent dat wonen en zorg gescheiden is. De zorg wordt ingekocht bij en geleverd door Norschoten. De woning wordt apart gehuurd. Klik voor meer informatie over VPT of download de brochure VPT.  Dat houdt onder andere in dat u het appartement zelf huurt. U kunt hier het overzicht van Huurprijzen en servicekosten van deze appartementen downloaden.
 • Dagbehandeling
  Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u gedurende één of meerdere dagen per week extra ondersteuning nodig? Dat kan met onze dagbehandeling. ’s Morgens en ’s middags bent u in goede handen bij onze zorgmedewerkers en behandelaren; aan het einde van de dag gaat u weer naar huis.
  De dagbehandeling is bestemd voor mensen met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen die behoefte hebben aan structuur en een gezellige dag. Het multidisciplinaire team begeleidt en ondersteunt daar waar behandeling of verzorging gewenst of noodzakelijk is.Met deze dagbehandeling wordt het voor de bewoners uit Putten of directe omgeving die te maken hebben met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen mogelijk om te blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Download hier de brochure Norschoten Dagbehandeling Putten
 • Dagopvang
  Met een vast dagprogramma bieden wij dagbesteding voor mensen die thuis wonen. Deze vorm van dagopvang is ook ter ondersteuning van de mantelzorger.
 • Inloopactiviteiten
  Maandelijks organiseren wij voor omwonenden diverse recreatieve activiteiten (zoals muziek, cultuur, natuur, diapresentatie of themabijeenkomst).

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Putten biedt u leuke activiteiten!

Onze activiteiten
Op onze locatie in Putten worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan knutselen, zangkoren, Bijbelkring en spelletjes. Download het activiteitenoverzicht Putten voor het actuele overzicht.