Kootwijkerbroek

Wat wij bieden
Kootwijkerbroek april 16 website

Norschoten locatie Kootwijkerbroek is in januari 2015 in gebruik genomen voor kleinschalig wonen. Een mooi, nieuw gebouw dat voorzien is van de nieuwste technieken.

In totaal zijn er 4 woningen; in elke woning is plaats voor 8 mensen. Er zijn 3 woningen voor Psychogeriatrie en er is 1 woning voor somatische cliënten. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zorgen dat het de bewoners aan niets ontbreekt. Samen met u stellen wij het zorg-leefplan op. Uw wensen en behoeften staan hierin centraal.

Faciliteiten
Een mooie, ruime, belevingsgerichte tuin en een lichte leefomgeving zijn kenmerkend voor de locatie Kootwijkerbroek. De grote appartementen hebben ieder een eigen badkamer en een klein keukenblokje. Daarnaast is in elke woning een gezamenlijke woonkamer en keuken. Ook beschikt elke kamer over domotica.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Kootwijkerbroek biedt u leuke activiteiten!

Onze activiteiten
In Kootwijkerbroek hebben we een samenwerking met kinderopvang en naschoolse opvang De Bijdehandjes. Regelmatig brengen zij een bezoekje aan de bewoners. Zij doen spelletjes, gaan een gesprekje aan of helpen met andere dingen. Daarnaast is de samenwerking met andere zorgaanbieders volop in ontwikkeling.

Onze activiteiten zijn hier te vinden.